Coroane dentare

Va oferim o multitudine de materiale din care sunt confectionate coroanele dentare, astfel incat ele sa se plieze pe dorintele si buzunarele tuturor.

Coroana dentara acopera dintele deteriorat si va arata exact ca un dinte sanatos, datorita faptului ca reproduce culoarea si semitransparenta danturii naturale si mai ales functionalitatea. Exista mai multe tipuri de coroane dentare, in functie de materialul din care sunt facute: metalo-ceramice, zirconiu-ceramice, integral ceramice, metalo-compozite.

De ce coroane sau punti dentare fixe?

  • Coroana dentara protejeaza ce a mai ramas din dintele deteriorat
  • Va vor reda complet zambetul
  • Puteti vorbi si mesteca, fara sa va fie frica ca se va desprinde (ex: protezele mobile)
  • Va puteti remodela si realinia dantura existenta
  • Forta muscaturii in timpul masticatiei va fi distribuita cum trebuie prin inlocuirea dintilor lipsa
  • Prin reechilibrarea muscaturii se evita aparitia durerilor in articulatia mandibulei.
  • Impiedica dintii ramasi sa-si paraseasca pozitia.

Ce sunt coroanele dentare?

Coroanele dentare sunt piese protetice fixe care servesc la reabilitarea părții superioare a dintelui natural. Adică acea parte vizibilă a dintelui care iese din gingie și servește la mestecare și vorbire. O coroană este folosită pentru a repara unul sau mai mulți dinți care au fost deteriorați în urma unei căzături sau fracturi.
 
Coroanele dentare sunt piese importante de reconstrucție dentară, deoarece sunt responsabile atât de recuperarea funcționalității dintelui deteriorat , cât și a aspectul estetic. De asemenea, sunt folosite pentru realizarea punților dentare și reabilitarea implanturilor metalice.
 
Coroanele dentare sunt folosite ca procedură cosmetică. Un simplu zâmbet cu dinți în stare bună poate spori frumusețea frunții de o mie de ori mai mult. Zâmbetul vă luminează contururile feței  îmbunătățind frumusețea acesteia. Dinții joacă un rol important în obținerea unui zâmbet perfect. Atunci când dinții nu sunt perfecți, sunt rupți sau deteriorați din cauza unui accident sau din cauza degradării, există tendința de a evita schițarea unui zâmbet. 
 
Problemele dentare vă împiedică să comunicați cu ceilalți, să fiți prea mult în preajma celorlalți.  Din fericire, nu trebuie să vă fie jenă să ieșiți din casă, deoarece tehnologiile utilizate în stomatologie ne oferă posibilitatea să vă facem viața perfectă. 
 
Puteți urma un tratament de înfrumusețare și vă puteți corecta oricând dinții deteriorați. Cu ajutorul procedurilor moderne puteți obține dinți perfecți și vă puteți bucura de un zâmbet frumos și atrăgător.
 
În prezent, stomatologia cosmetică joacă un rol esențial în viața atâtor persoane care au dinți deformați, dinți deteriorați, dinți rupți în urma unor accidente și așa mai departe. Oricare ar fi motivul, puteți beneficia de tratamentul adecvat pentru a avea parte de o viață așa cum vă doriți. 
 
Call Now ButtonSuna acum