Implanturi dentare

Va putem oferi o gamă completă de implanturi dentare, pornind de la implanturile de buget redus până la cele sofisticate și de calitate superioară. Daca din diverse motive v-ati pierdut unul sau mai multi dinti cea mai buna solutie de restaurare este prin implanturi dentare. Implanturile dentare reprezinta solutia moderna de rezolvare a problemei inainte sa devina din ce in ce mai grava si mai greu de rezolvat.

Un implant dentar este un șurub din aliaj de titan de înaltă calitate, este foarte mic, dar aliajul îl face extrem de puternic. Acesta se folosește ca înlocuitor biocompatibil al rădăcinii dintelui.

Pentru a aplica implantul, se face o perforație în maxilar, astfel încât șurubul să poată fi fixat ferm pe dinții artificiali sau orice tip de proteză dentară. 

 Interventia cu implanturi dentare este o interventie chirurgicala, nedureroasa, acestea fiind fixate in locul dintelui lipsa si servind ca fundatie pentru dinte. Implanturile dentare functioneaza exact ca un dinte natural.

De ce implanturile dentare?

  • Va refaceti frumusetea zambetului
  • Implanturile dentare va ofera o fundatie mai sigura si confortabila pentru o lucrare protetica
  • Pastrarea densitatii osoase in zona in care se aplica implantul
  • Va salvati dintii sanatosi din jur prin folosirea implantului.

Importanța implanturilor dentare

Ignorarea pierderii și deteriorării dinților vă poate afecta grav sănătatea fizică și bunăstarea emoțională și, totodată, vă poate face să vă pierdeți încrederea în voi. Pierderea dinților poate fi cauzată de efectele nocive ale cariilor dentare, de problemele parodontale sau din cauza traumelor sau daunelor provocate de un obiect străin.

Modalitatea definitivă de a repara daunele severe cauzate de aceste afecțiuni este utilizarea implanturilor dentare care sunt sigure, ușor de montat și rezistente, dacă igiena orală va fi una corespunzătoare.

Multe studii au arătat că implanturile dentare sunt adesea foarte eficiente pentru a stimula moralul și încrederea pacienților în general, deoarece nu există o diferență externă vizibilă între un implant artificial și un dinte natural, astfel încât procedura afectează pozitiv aspectul fizic al zâmbetului.

Implanturile dentare joacă un rol important în sănătatea orală. Când pierdeți un dinte, echilibrul întregii structuri dentare se perturbă. Diferența creată permite dinților rămași să se clatine și să se miște ca urmare a mestecării atunci când mâncați, acest lucru poate duce la alte probleme orale pe termen lung, mai ales dacă structura distorsionată interferează cu abilitățile voastre de mestecare.
Nu în ultimul rând, implanturile dentare sunt importante și pentru confort.

Dacă  aveți toții dinții intacți, este posibil să nu simțiți dacă o bucățică dintr-un aliment, mai ales dacă este tare, intră în rădăcina expusă a unui dinte lipsă. Aceasta este o experiență neplăcută și este posibil să aveți parte de ea frecvent atunci când încercați să mâncați. Durerea și disconfortul provocate vă pot împiedica să mestecați corect și să vă bucurați de ceea ce mâncați.

Ținând cont de aceste aspecte vă putem oferi o gamă completă de implanturi dentare, pornind de la implanturile cu buget redus până la cele sofisticate și de calitate superioară. Implanturile dentare reprezintă soluția modernă de rezolvare a problemei înainte să devină din ce în ce mai gravă și mai greu de rezolvat.

Call Now ButtonSuna acum