Proteze Dentare

Oferim o varietate de proteze dentare: fixe sau mobile, partiale sau totale, proteze dentare cu sisteme de prindere speciale, proteza dentara pe implant dentar (pentru a-i imbunatati stabilitatea protezei prin fixarea acesteia pe implanturile dentare).

De ce sa luati in calcul o proteza dentara?

  • Confort si usurinta in vorbire si masticatie;
  • Datorita sistemului special de prindere nu exista nici o teama ca s-ar putea desprinde;
  • Reechilibrarea muscaturii;
  • Va va reda zambetul;
  • Inlatura presiunea la care gingia este supusa;
  • Usor de ajustat in timp;
  • Impiedica restul danturii sa se deplaseze din pozitia lor naturala;
  •  Aveți parte de confort și ușurință în vorbire și masticație;
  • Permite realizarea unei igiene orale corecte.

Garantie

Pentru proteze partiale oferim o garantie de 7 ani iar pentru proteze totale oferim o garantie de 10 ani.

Vezi aici preturile pentru acest serviciu

Ne poti contacta pentru mai multe detalii la 0752 543 656 

Ce sunt protezele dentare

Pierderea unuia sau mai multor dinți constituie o lipsă de mare importanță pentru fiecare persoană. Absența dinților poate afecta vorbirea sau mestecarea, pe lângă estetică și sănătate – din moment ce pot avea loc deplasări sau infecții – și, prin urmare, este important să se apeleze la o soluție eficientă.

O mestecare corespunzătoare a alimentelor este esențială pentru a putea obține zilnic nutrienții de care organismul vostru are nevoie, precum și pentru a le putea digera complet.

Protezele dentare sunt mici piese artificiale, de obicei din titan, care sunt folosite pentru a înlocui dinții care lipsesc din cauza vârstei mai înaintate, problemelor de sănătate sau accidentelor.

Totale sau parțiale, constituie o soluție eficientă atunci când vă lipsesc unul sau mai mulți dinți. În ultimii ani, am asistat la o revoluție inegalabilă în lumea stomatologică fiind martorii unor mari inovații cu scopul de a obține rezultate mai eficiente și mai ambițioase care să permită tuturor să se bucure de o sănătate bună.

Protezele dentare redau acea stabilitate necesară obținerii armoniei, echilibrului și unei funcționalități deosebite. Printr-o simplă intervenție, aplicăm protezele și apoi pacientul poate reveni la viața sa normală.

Stabilitatea orală nu este un capriciu, ci o nevoie primordială pentru viața voastră de zi cu zi. Lipsa dinților poate avea consecințe neplăcute pe termen scurt sau lung. Protezele constituie un tratament medical și estetic de o relevanță și urgență deosebite datorită diferitelor anomalii și patologii care pot fi cauzate dacă nu se ține cont de absența dinților.

Procesul de realizare a protezelor dentare necesită câteva săptămâni. Protezele complete au o bază roz, de obicei din acril, iar forma lor se potrivește cu gingiilor voastre.

Cele superioare vor acoperi bolta palatină sau cerul gurii, iar cele inferioare sunt proiectate sub formă de potcoavă pentru a permite mobilitatea limbii.

Call Now ButtonSuna acum